Escoltar Rubí. Sempre a peu de carrer

APEUDECARRER

Coneixem Rubí però mai no s’està prou a peu de carrer. Els socialistes ens hi abocarem. Traslladarem amb regularitat el despatx d’alcaldia als barris per conèixer de primera mà les inquietuds dels nostres veïns i veïnes. Prendre el pols a peu de carrer dels nostres veïns és la millor brúixola que ens guiarà a prendre les decisions més encertades. Perquè volem formar part del dia a dia dels barris de la nostra ciutat. Estem convençuts que d’aquesta manera tots podrem decidir quines són les millors accions que necessita Rubí.

Les brigades d’acció immediata seran una realitat que ens permetrà tenir assegurat el petit manteniment dels barris i dels equipaments que hi ha a cadascun d’ells. Farem equips amb seu a les diferents zones de la ciutat que puguin resoldre problemes relacionats amb l’espai públic de manera ràpida i eficaç. Així aconseguirem un manteniment correcte dels barris.

Entenem que cal reivindicar el paper pedagògic que fan els agents de la policia local i per això recuperarem la policia de barri com a referent de proximitat entre l’Ajuntament i la ciutadania. Volem que tothom conegui i tingui un accés ràpid als agents i també un referent i nexe amb l’Ajuntament.

Per poder compartir totes les necessitats que té Rubí, i allò que es pot fer des de l’Ajuntament, crearem els consells de barri, formats per representants veïnals associats, i també veïns i veïnes seleccionats aleatòriament. Seran espais que ens permetran compartir però també rendir comptes davant la ciutadania.

Obrir els patis d’algunes escoles amb activitats organitzades, per gaudir d’espais públics de la ciutat, és una altra proposta que posarem en marxa el proper mandat. Ens permetrà treballar les relacions interveïnals i també les relacions intergeneralcionals.

Aquests són alguns dels reptes en els que ens posarem a treballar des del minut 1 al nou Ajuntament. La major part d’ells són propostes que l’equip socialista hem conegut per pròpia experiència de viure cada dia a la nostra ciutat. Però moltes d’elles són aportacions que hem inclòs gràcies a parlar amb totes i tots vosaltres. Perquè si té sentit tenir l’honor de governar l’Ajuntament de la nostra ciutat és, precisament, per ajudar a fer la vida millor dels rubinencs i rubinenques. I això només es pot fer treballant sense complexos en defensa dels interessos de la majoria. Però escoltant primer. Per això hem estat i seguirem estant -més que mai- a peu de carrer.

Els comentaris estan tancats.