L’Anella Verda de Rubí

anella

Rubí és una ciutat moderna i sostenible que ha de disposar de carrils bici. Amb aquesta premissa vam començar a treballar un grup de persones, de dins i fora del PSC, per presentar una proposta realista i possible, com totes les que presentarem al nostre programa electoral.

Rubí té mancança d’infraestructures destinades a la pràctica de l’esport a l’aire lliure, el senderisme i la circulació de bicicletes, però alhora té molta tradició excursionista, de runners, i ciclista, amb entitats arrelades de referència i on a diari es practica, entre altres, la bicicleta de forma multitudinària, gràcies a la nostra ubicació.

La ciutat necessita assentar les bases d’una regulació local d’itineraris destinats a la pràctica saludable de l’esport i que a la vegada conformin solucions de mobilitat sostenible d’interconnexió entre punts estratègics del territori.

Cal fomentar l’ús de la bicicleta com a transport, com a mesura clau en la lluita contra la contaminació atmosfèrica, com a factor que incideix en la moderació de la velocitat a les nostres vies i que ens aporta beneficis col·lectius i individuals de salut, econòmics, ambientals i socials.

Amb aquests objectius s’ha dissenyat una Anella Verda amb un recorregut de 13km, destinat a tots els públics, que dóna la volta a la nostra ciutat i que conjuga l’accessibilitat per cohesionar nombrosos llocs  d’interès de Rubí, a zones urbanes, industrials i naturals. I 7 km de carril bici als polígons ubicats al sud de la ciutat.

Un projecte viable, de política de realitat, de política útil, que amb un cost ajustat oferirà un gran servei a la ciutadania.

Una Anella Verda que marca el camí per fer de Rubí una ciutat amable a la bicicleta. Una població on es pugui anar en bici a treballar, a l’escola, gaudint de l’entorn natural que s’ha de posar en valor, per ser orgull de tots nosaltres.

Perquè Rubí és una ciutat que es deixa estimar i amb l’esport, tots hi guanyem!

 

 

Els comentaris estan tancats.