Despatx als barris

M’agrada conversar amb els meus veïns i veïnes. M’encanta escoltar i dialogar, compartint inquietuds.

Crec fermament en la política de proximitat, ja que comporta inexcusablement estar al costat de les persones, a prop.

En els darrers mesos he intensificat les visites a les diferents associacions de veïns de Rubí.

Vull tenir present de primera mà la informació que ens ajuda a elaborar un programa electoral real, compartit i que respongui a les necessitats que tenen els diferents barris de la nostra ciutat.

Les associacions de veïns fan una tasca molt important en la construcció de la ciutat. Són coneixedores de les preocupacions, de diferent índole, que es tenen als barris. Treballar amb elles ens dóna garantia d’encertar a l’hora de decidir les actuacions que s’han de realitzar en als nostres carrers, a les nostres places…

Política de proximitat i treball compartit amb les associacions de veïns. Per això, si aconseguim revalidar la confiança de la ciutadania el proper 24 de maig, hi haurà despatx d’alcaldia als diferents barris de la ciutat.

Traslladar físicament el despatx suposa conviure amb els veïns i veïnes durant un període de temps suficient per poder compartir prioritats, treballant i decidint les accions que el barri necessita.

El meu compromís i intenció són posar cara i ulls a la política municipal, des de la proximitat, a partir del dia a dia, al costat de la ciutadania.

Els comentaris estan tancats.