La meva ciutat, on visc, on passejo, on compro

comerÇ nit

Els que em coneixeu sabeu com m’agrada passejar i comprar a Rubí.

Ho faig perquè m’estimo la ciutat i perquè trobo totes aquelles coses que necessito.

El tracte personalitzat i amable és un valor que només trobem en el petit comerç local. Per això, l’ aposta pel comerç de proximitat és un element central del projecte socialista.

L’any 2003 vam ser els socialistes els que vam crear la primera regidoria de comerç a Rubí, regidoria que un parell de mesos després, amb el pacte polític per a la governabilitat de la ciutat, va ser conduïda per una altra formació política.

Nosaltres reivindiquem, també, la feina feta en aquests darrers tres mandats per a la millora del comerç de la ciutat.

No ens volem aturar aquí, volem una ciutat que sigui amiga dels comerços, que en faciliti l’obertura de nous, diferents i moderns establiments comercials. Que concili les necessitats de vianants i vehicles, que disposi d’aparcaments suficients i que aposti per un espai públic de qualitat que afavoreixi sortir a passejar i comprar a la ciutat.

 

I el Mercat Municipal ha de ser en aquest gran sector comercial. Ha de formar part de l’illa de vianants, donarem ús als locals comercials i a la plaça del mercat i completarem la seva transformació perquè segueixi sent un punt de referència.

Un altre element determinant és el comerç als barris. El petit comerç de proximitat té un important paper vertebrador de la nostra ciutat per la dinamització, la cohesió i la qualitat de vida que ens aporta. Així ho veiem als barris de Ca n’Oriol, Sant Jordi Park i a Les Torres.

Hem de destacar també la importància de les diferents associacions de comerciants, que han tingut un paper clau en la millora i dignificació de l’eix comercial de la ciutat. És vital enfortir-les perquè puguin continuar fent la seva tasca de dinamització.

Per tot això, el compromís socialista es basa en una aposta valenta i decidida pel comerç, consensuada amb els agents implicats, que aposti per la qualitat urbana de l’espai públic, millori les condicions del teixit comercial de la ciutat i sigui compatible amb un model de mobilitat sostenible.

Això és el que vull per a la meva ciutat, on visc, on passejo, on compro i on gaudeixo amb la meva família i els meus amics.

Els comentaris estan tancats.