El meu compromís

Estimar la meva ciutat fins al punt de sacrificar una part de la vida per formar part de la seva transformació i assumir-ne un paper destacat, pot semblar una manera d’explicar el meu compromís.

Em dedico a la política perquè necessito implicar-me, sentir-me útil. Estic convençuda que una de les coses més importants del món és defensar la justícia social “a capa i espasa”. Només així contribuirem a fer una societat millor.

La meva família ha estat fonamental en la decisió de ser alcaldable pel PSC a les eleccions municipals d’enguany. Tinc un marit que comparteix el meu compromís i que l’acompanya, des de la discreció que el caracteritza però amb la comprensió i l’ajut que jo necessito i que tant valoro. Realment és un mèrit seu i que agraeixo profundament, perquè els sacrificis personals i familiars són necessaris i, de vegades, es fan difícils d’entendre. Les meves filles, què puc dir? Em faltarien paraules per dir el que sento per elles i resulta difícil explicar el que suposa de vegades no dedicar-los les 24 hores del dia. I, malgrat el temps que no els puc dedicar, sé que són nenes felices i això és per a mi el més important. Reivindico des d’aquest humil escrit, el suport i l’ajut dels meus pares i sogres. Sense ells segur que aquest compromís tampoc hauria estat possible. Tota la meva família també s’estima la ciutat com per entendre’m i ajudar-me.

Aquesta etapa de les nostres vides girarà entorn a la meva vocació de servei públic.  Som conscients i farem el possible perquè el nostre dia a dia sigui agradable.
Creieu-me si comparteixo cert vertigen per la responsabilitat que comporta ser cap de llista d’un partit que aspira revalidar la seva majoria i governar la ciutat. La decisió no va ser fàcil per moltes raons. Quan fa uns anys que et dediques en cos i ànima a la política és imprescindible pensar bé què pots oferir a la ciutat i al teu partit. Perquè cal anteposar els interessos generals als teus personals i per això s’ha d’estar disposada i ser generosa.
Doncs bé, sóc aquí, en el punt de voler oferir uns anys més, sense condicions, a millorar la meva ciutat des del projecte socialista. I disposada des del convenciment que és possible i que ho farem bé.

Aquest és el meu gran compromís que només el puc explicar des de la passió que sento pel que faig, des de les ganes d’escoltar i des de la responsabilitat i estima per la meva ciutat, Rubí.

I des d’aquest raconet del meu bloc, una mica abandonat, només em queda demanar a qui vulgui que m’ajudi. Que comparteixi amb mi les seves preocupacions, inquietuds o suggeriments. Necessito l’ajut de tothom perquè junts podem construir el nostre futur.

Som 75 mil rubinencs i rubinenques amb realitats diferents

Aquests són els meus 75 mil reptes!

Els comentaris estan tancats.