Un pas endavant amb responsabilitat!

Ara fa unes setmanes que vaig anunciar, a qui corresponia, la meva decisió, meditada i ferma, de presentar candidatura a l’elecció de la primera secretaria del PSC de Rubí. Moltes vegades, moltes persones m’han sentit dir que el socialisme és per mi un sentiment, i les persones que em coneixen saben de la meva comoditat en el terreny de les emocions i també saben de la convicció ferma en la necessitat de viure com un pensa, essent sincer, lleial (sense confondre-ho amb obedient), i anteposant l’interès comú per davant de qualsevol individualisme.

Així em vaig formar, pensant com podia treballar al servei dels meus conciutadans i conseqüentment vaig dedicar 8 anys de la meva vida professional al treball social, professió que m’apassiona.

I la aquesta passió i il·lusió per treballar pel bé comú, ara fa 12 anys, que les dedico a un projecte polític concret, amb els valors amb els que sempre m’he identificat i amb l’objectiu de fer de la política una manera de transformar el món, el meu món, la meva ciutat, el present i el futur de les meves filles, i del meu marit que ha estat sempre el meu suport incondicional.

I voldria dedicar tot el meu esforç a liderar un projecte que vol sumar a tots i cadascun dels companys i companyes que, de ben segur, compartim els valors que ens abanderen, la justícia social, la igualtat i la solidaritat. Aquests són els que ens avalen per aconseguir enfortir la nostra militància.

Estic plenament convençuda que sabrem donar exemple d’exercici democràtic i aunar els esforços que siguin necessaris per aconseguir el nostre objectiu comú.  

Anuncis

One response to “Un pas endavant amb responsabilitat!

  1. Si no vivim com pensem , aviat començarem a pensar com vivim. (Arz. Fulton Sheen) De fet, a algunes persones properes ja els hi ha començat a passar.

    Força companya, que al altre costat del trapeci i han companys/as per agafarte.