Fets!

Fets  √

No havia tingut ocasió, divendres, que és el dia que surt un dels dos diaris locals de Rubí, a fer-li una ullada. Aquest mati, i amb el cafè del matí, he fet aquesta lectura. Buscava l’anunci del tret de sortida de la campanya del nostre partit a nivell local i m’he trobat dos anuncis amb els que m’he sentit insultada. Per una banda em deien incapaç i per una altra mediocre i obsessionada amb promeses electorals. Amb el meu tarannà, el primer que he fet ha estat enfadar-me. Com que amb aquesta reacció l’únic que aconseguia era que em pugés la pressió abans del que acostuma a fer-ho al matí, he comptat fins a 100, he acabat de prendre el cafè i amb la dutxa i les primeres tasques matineres, diguem que m’he relaxat.

Donant voltes al cap, i després d’una estona, tinc molt clar que nosaltres, els socialistes de Rubí, no entrarem en jocs de desqualificacions com estan començant a fer d’altres partits, amb objectius electoralistes. Sí que cal dir dues coses: la incapacitat ha de ser demostrada, i en segon lloc, la mediocritat passa per tenir la necessitat de desqualificar a l’altre per posar-se en valor un mateix. Algunes persones s’ho haurien de fer mirar. La meva memòria m’ha dut 7 anys enrere. He fet un passeig per la ciutat l’any 2003, i m’he trobat amb un gran solar buit a Ca N’ Alzamora a on ara es troba l’escola del mateix nom, el sector 8 de l’empresa BJC a on ara hi ha possiblement la millor biblioteca municipal de Catalunya, un solar buit al carrer Calderón de la Barca a on ara hi trobem l’Escola Bressol la Bruna, un Escardívol desendreçat a on ara podem veure un espai d’aparcaments compartit entre places lliures i rotatives, una escola al barri 25 de setembre que s’ha de rehabilitar i ara podem veure una escola en un edifici nou, un solar a Can Serrafosà a on ara trobem l’escola Rivo Rubeo, una plaça Santa Rosa al carrer Basses deserta a on ara hi ha un parc infantil preciós, un carrer Abat Escarré amb voreres intransitables a on ara hi ha un carrer amb voreres adaptades a normativa i regulació de l’aparcament possibilitant que aparquin més cotxes…

Podria continuar i ho aniré fent, però avui la meva memòria, la que m’ha dit “passeja pel temps i estigues satisfeta per tota la feina que s’ha fet a la teva ciutat”, també m’ha recordat que durant 23 anys va haver-hi un govern municipal format majoritàriament per un partit que ara ens diu “mediocres i obsessionats per promeses electorals”. Segurament si haguessin treballat més i millor per Rubí, ara no farien aquestes declaracions que em fan pensar que són fruit de l’enveja per la bona feina feta pels socialistes a la ciutat de Rubí.

He decidit que no m’enfadaré. Dedicaré les meves energies a continuar treballar de valent, amb la resta dels meus companys i companyes socialistes, per millorar la ciutat que em va veure néixer, a on hi viu tota la meva família i per la que penso lluitar, amb esforç i dedicació, perquè és la ciutat a on està el futur de les meves filles. I per suposat, m’obsessionaré perquè les promeses electorals s’acompleixin recordant que, en una democràcia, cal prometre però cal acomplir, perquè la ciutadania necessita avaluar-te cada quatre anys. Nosaltres, de moment, estem preparats per superar l’examen de 2011 “amb nota”.

 (continuarà…)

Anuncis

Els comentaris estan tancats.